Leverans & retur

På UpCheer förstår vi vikten av att erbjuda en smidig shoppingupplevelse för våra kunder. Därför erbjuder vi fri frakt och retur på alla beställningar. Du kan njuta av bekvämligheten att få dina varor levererade till din dörr utan några extra kostnader.

Vår policy för fri frakt gäller alla beställningar, oavsett deras storlek eller värde. Vi anser att varje kund förtjänar att få sina produkter utan dolda avgifter eller kostnader. Med vårt engagemang för transparens kan du handla med förtroende och veta att priset du ser är priset du betalar.

Inte nog med att vi erbjuder fri frakt, vi tillhandahåller också bekymmersfria returer. Vi vill göra returprocessen så enkel som möjligt för dig.

Det är viktigt att notera att alla returnerade varor måste vara i sitt ursprungliga skick, med förpackningen intakt. Detta gör det möjligt för oss att säkerställa kvaliteten och äktheten av våra produkter för framtida kunder.

På UpCheer strävar vi efter att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder. Vår policy för fri frakt och retur är bara ett av sätten vi visar vårt engagemang för din tillfredsställelse. Handla med förtroende och njut av bekvämligheten att få dina favoritspel levererade till din dörr utan några extra kostnader.

Instraktioner: 

 

  1. Välj din produkt 

  2. Välj månad datum och tid Lägg till i kundvarukorg

  3. Du kan byta din produkt gratis en gång per månad men du kommer att betala för frakt och retur (Spelkonsoler 220 SEK; TV-spel 99 SEK).

  4. När du är klar med din produkt, boka din retur via denna länk.

Om du har några frågor finns vi här för att hjälpa dig via chatt och mail info@upcheer.se