Om oss

Välkommen till UpCheer, din ultimata destination för den bästa spelupplevelsen. Som en e-handelsbutik är vi specialiserade på att hyra ut spel som ger dig en enastående spänning och fördjupning i spelvärlden.

På UpCheer förstår vi passionen och kärleken till de fantastiska spelen. Därför har vi kuraterat en samling som inkluderar de bästa spelen, spelarna, ligorna och tävlingarna från hela världen.

Grundat år 2023 i Stockholm av Amine Boukhlifi. Vi erbjuder ett unikt alternativ med "Spel + Konsol" till ett rabatterat pris, vilket säkerställer att du har allt du behöver för att helt fördjupa dig i spelvärlden.

Vårt team av experter är dedikerade till att leverera produkter av högsta kvalitet och enastående kundservice. Vi strävar efter att skapa en sömlös shoppingupplevelse, från att bläddra i vår noggrant utvalda samling till att ta emot din beställning vid din dörr.

Anslut dig till oss på UpCheer och ge dig ut på en oförglömlig resa in i spelvärlden. Upptäck glädjen med virtuella segrar, spänningen i intensiva matcher och kamratskapet i en global spelgemenskap. Låt oss vara din pålitliga partner i dina speläventyr.